Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı
Yayınlama: 29.08.2015
Düzenleme: 05.03.2021 22:26
634
A+
A-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünden (ÇOMÜ):

ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR

Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle Profesör ve Doçentlerin Rek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünden (ÇOMÜ):

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR

Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların ilanın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle Profesör ve Doçentlerin Rektörlüğe başvurmaları gerekmektedir. Profesör ve Doçent kadrolarına posta ile yapılan başvurulardaki gecikmeler ile eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Tüm Akademik ilanları facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz

Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1. 2547 Sayılı Kanunun 5572 Sayılı Kanunla değiştirilen 25. ve 26. maddesinde belirtilen koşulları ve aynı kanun uyarınca Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Elemanı Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterlerini (www.comu.edu.tr) taşıyor olmak,

2. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması,

3. Profesör ve Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, nüfus cüzdan sureti ve 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayın listeleri (Profesör kadroları için yedi, Doçent kadroları için beş nüsha) , Doçentlik Belgeleri, kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini de ekleyerek Rektörlüğe ulaştırmaları gerekmektedir. Adaylar başvuru dilekçelerinde başvurdukları birim veya anabilim dalını, ilanın açıklama kısmında ifade edilen ek şart ve çalışma alanlarına ait yeterlikleri sağladıklarını dilekçelerinde belirterek bunları belgelendirmelidirler.

4. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

5. Bir adayın sadece 1 kadroya başvurma hakkı vardır.

6. Erkek adayların dosyalarına askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.

 

BİGA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
ULUSLARARASI İLİŞKİLERULUSLARARASI İLİŞKİLER13Türkiye’nin Afrika ve Balkan açılımları ile enerji diplomasisi konularında çalışmalar yapmış olmak.
KAMU YÖNETİMİSİYASET VE SOSYAL BİLİMLER11Neoliberal Sağlık ve Eğitimde Kimlik Politikaları alanlarında çalışma yapmış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
EĞİTİM BİLİMLERİEĞİTİM PROG.VE ÖĞRETİMİ11Öğrenme stilleri, yansıtıcı düşünme ve açık sınıflar konularında çalışmalar yapmış olmak.
TÜRKÇE EĞİTİMİTÜRKÇE EĞİTİMİ11Sınavlar ve Türkçe ders kitaplarının karşılaştırılmasına yönelik çalışma yapmış olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
BİYOLOJİGENEL BİYOLOJİ13Alg sistematiği, kimyası ve kültürü konularında çalışmalar yapmış olmak.
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
BÖLÜMANASANATDALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
RESİMRESİM13Türk resim sanatında Kadın ve Günlük Yaşam konularında çalışmalar yapmış olmak.
MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMAŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA1Uzaktan algılama ve arazi kullanımı ve değişimi konularında çalışma yapmış olmak.
ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMAŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA13Sürdürülebilir Gelişim ve Katılımcı Planlama konularında çalışma yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİSİSMOLOJİ11Aktif kaynak sismolojisi ve ışın izleme konularında çalışmalar yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
DAHİLİ TIP BİLİMLERİÇOCUK SAĞLIĞI VE HAST.13Çocuk kardiyolojisi alanında yan dal uzmanı olmak, sporcu çocuklar üzerine çalışma yapmış olmak.
DAHİLİ TIP BİLİMLERİKARDİYOLOJİ11Atrial fibrilasyonda yeni nesil oral antikoagulan tedavisi ile ilgili çalışma yapmış omak.
TEMEL TIP BİLİMLERİTIBBİ BİYOKİMYA11Manyetik alanlar ve Oksidatif DNA hasarı konusunda çalışmalar yapmış olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
ZOOTEKNİHAYVAN YETİŞTİRME1Küçükbaş hayvan yetiştirmede üreme davranışları ve özellikleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA11Su stresinin uzaktan algılama teknikleri ile belirlenmesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
LAPSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU
BÖLÜMANABİLİM DALIPROFDOÇ.DER.AÇIKLAMA
BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRET.1Su kaynaklarının kullanımı ve su kirliliği konusunda çalışmalar yapmış olmak.

 

 

Bir Yorum Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.