2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı 4 Temmuz – 5 Temmuz tarihlerinde yapılan oturumlarla tamamlandı.
Sınava giren adaylar Sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını istiyor,
Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir KPSS Tercih Sonuçlarının Erken 2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı 4 Temmuz – 5 Temmuz tarihlerinde yapılan oturumlarla tamamlandı.
Sınava giren adaylar Sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını istiyor,
Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir KPSS Tercih Sonuçlarının Erken Açıklanma Konusunda Başarı göstermemişti, önceki seneye göre tercih sonuçlarını 4 gün geciktirmişti.
Kariyermemur.com Olarak Ösym’nin 2015 KPSS Sınav Sonuçlarının Temmuz ayının son haftasında açıklanmasını umuyoruz…
Öğretmen adaylarının gireceği 2015-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ise 12 Temmuz 2015’te.
Gerçekleştirilen sınavların değerlendirme işlemi tamamlandıktan sonra sonuçlar ÖSYM’nin internet sitesi www.osym.gov.tr adresinden duyurulacaktır.
Daha önceki yıllar da göz önünde bulundurulursa Temmuz ayının son haftasında 2015 KPSS sonuçlarının açıklanması beklenmektedir.
ÖABT sınavı 2013 yılından sonra uygulanmaya başlandı
2013 yılında ÖABT ile KPSS A Grubu Öğretmenlik Sınavı sonuçları aynı tarihte açıklandı.
Bu yıl da 2015 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik ile ÖABT sınavlarının değerlendirme işlemlerinin tamamlanarak 31 Temmuz 2015‘te sonuçlarının açıklanması bekleniyor.
2015 KPSS Sonuçları yukardaki sonuç açıklama zamanları da dikkate alınırsa Ağustos ayına sarkmadan açıklanacaktır.
2012 yılında ve 2014 yılında sonuçların Ağustos ayında açıklanması atamaların Eylül ayına kalmasına sebep olmuştu.
Bu yıl Ağustos ayında atama sayısı belirtilerek bu ayda atama yapılacağı açıklandı.
O yüzden 2015 KPSS sonuçlarının Temmuz ayının son haftası açıklanması bekleniyor.
Beklentilerimiz 2015 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih 31 Temmuz.
12 Temmuz ÖABT Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?
2015 Kpss/1 Tercihleri Sonucundan Oluşan taban puanlar
Memur Alımları Gurubumuza Katılın
Meb 100 Sözleşmeli Personel Alacak
2015 KPSS Yerleştirmelerinde 7 Kadro Boş Kaldı
2015 KPSS/1 Atamalarında 46 Puan İle Memur Oldu