1 Dakika Yüzünden İntihar Etti Kardeşi Eve Geldiğinde Ablasının Cansız Bedeniyle Karşılaştı

1 Dakika Yüzünden İntihar Etti Kardeşi Eve Geldiğinde Ablasının Cansız Bedeniyle Karşılaştı
Yayınlama: 31.03.2017
Düzenleme: 05.03.2021 22:48
436
A+
A-

12 Mart pazar günü yapılan YGS'ye bir dakikalık gecikme nedeniyle alınmayınca bunalıma giren 18 yaşındaki Büşranur Kalaycı, dün akşam intihar etti.

Olay dün akşam saatlerinde Çanakkale’nin Biga’da oturan Kalaycı ailesinin evinde meydana geldi. YGS’ye giremediği için bir süredir bunalımda olduğu belirtilen Biga Atatürk Anadolu Lisesi 4’üncü sınıf öğrencisi Büşranur Kalaycı, iple kendini tavana astı. Kız kardeşi Gülnur, akşam eve geldiğinde Büşranur’un odasında tavana asılı cansız bedeniyle karşılaştı.

Haber verilmesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi, Büşranur’un intihar ettiğini belirledi. Savcının olay yerinde incelemesinin ardından Büşranur Kalaycı’nın kesin ölüm nedeninin saptanması için cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

Savcılıkta ifadeleri alınan Kalaycı ailesinin fertleri, Büşranur’un 12 Mart pazar günü yapılan YGS’ye 1 dakika geç kaldığı gerekçesiyle giremediği için bunalımda olduğunu, geçen 28 Mart’ta sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından psikolojisinin iyice bozulduğu için intihar ettiğini düşündüklerini söyledikleri öğrenildi.

Kaynak : CNN TÜRK

Bir Yorum Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.