4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Derslerine Girecek Kur’an Kursu Öğreticileri ve İmamlar İçin 4-6 Yaş Grubu Çocuk Gelişimi ve Etkinlikleri Sertifikası Şart!
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden;
Bu sertifika programı Diyanet İşleri Başkanlığında Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartı değildir. Kur’an Kursu Öğreticisi olarak atandıktan veya görevlendirildikten sonra Kur’an kurslarının 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim verilen sınıflarında derse girmek isteyen öğreticilere yönelik bir sertifika programıdır.
Sertifika programı Kur’an kurslarında Kadrolu, Sözleşmeli, Vekil veya Geçici olarak görev yapan öğreticilere yöneliktir. Kur’an kurslarında geçici öğretici olarak görev alma şartlarını taşıyan kişilerde bu sertifika programına müracaat edebilir. Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartlarını taşıyan ve formasyonu olanlar da müracaat edebilir.
Uzaktan Eğitim Yöntemiyle Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden 4-6 Yaş Grubu Çocuk Gelişimi ve Etkinlikleri sertifika programına katılabilirsiniz.