Amasya Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

Amasya Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı
Yayınlama: 23.10.2015
Düzenleme: 05.03.2021 22:33
408
A+
A-

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 26. maddesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili ma Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 26. maddesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Profesör kadrolarına başvurular, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

1 – Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların dilekçelerine 6 nüsha başvuru dosyasını ekleyerek teslim etmeleri gerekmektedir.

2 – Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

3 – Eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. İlanımıza http://www.amasya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Dilekçe ve Ekleri

1 – Başvuru dilekçesi http://amasya.edu.tr/idari/personel-daire-baskanligi/formlar.aspx adresinden temin edilecektir.

2 – Fotoğraf (6 adet)

3 – Özgeçmiş

4 – Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi ve Doçentlik Belgesi (Noter Onaylı)

5 – Yayın listesi

6 – Kurum dışından başvuranlardan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi

7 – Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Kurum dışından başvuranlardan)

8 – Nüfus cüzdanı fotokopisi

Başvuru Dosyası

1 – Özgeçmiş

2 – Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi ve Doçentlik Belgesi

3 – Yayın Listesi

BirimiBölümüAnabilim Dalı ProgramUnvanıDereceAdetAçıklamalar
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriGenel CerrahiProfesör11Kolo – Proktoloji alanında deneyimli olmak
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriKadın Hastalıkları ve DoğumProfesör11Kök hücre üretimi üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriKardiyolojiProfesör11Kroner arter hastalığı ve hipertansiyonda genetik [alanında akademik çalışmalar yapmış olmak.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.