Binali Yıldırım Açıkladı, Taşeron Yasası 12 Maddeden Oluşuyor

Binali Yıldırım Açıkladı, Taşeron Yasası 12 Maddeden Oluşuyor
Yayınlama: 05.12.2017
Düzenleme: 05.03.2021 22:49
797
A+
A-
Başbakan Yıldırım: “(Taşeron düzenlemesi) Bu statüde çalışan, yüzbinleri ifade edeceğimiz kişilerin, kamuda işçi statüsünde süresiz sözleşmeli olarak çalışmasını öngören bir düzenleme gerçekleşecek.”
“Taşeron düzenlemesi”

Başbakan Yıldırım, son aşamaya gelindiği belirtilen taşeron düzenlemesinin ayrıntılarına ilişkin soru üzerine şu yanıtı verdi:

“Taşeron olarak çalışanların kamuda kadroya alınması, daha doğrusu sürekli çalışan haline getirilmesi yönünde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve diğer ilgili bakanlıkların yaptıkları çalışma tamamlandı. Bu konudaki düzenleme son şeklini aldı. Bu statüde çalışan, yüzbinleri ifade edeceğimiz kişilerin, kamuda işçi statüsünde süresiz sözleşmeli olarak çalışmasını öngören bir düzenleme gerçekleşecek. Bununla ilgili 12 maddeden oluşan düzenlemenin detaylarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ilgili taraflarla, kamuoyuyla bugün yarın, bu hafta içinde paylaşmış olacak. Muhtemelen yarınki grup toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuya değinebilir.”

memurlarnet

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

Bir Yorum Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.