Sınavın açıklanacağı adres
Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz ve Koruma Memurluğu Öğrenciliği Başvuru Sonuçları – 24.08.2015
Boy ve kilo ölçümü 27.08.2015 Perşembe günü saat 09:00’da Sivas Adalet Sarayı Konferans Salonunda düzenlenecek olup, adaylar Sınavın açıklanacağı adres
Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz ve Koruma Memurluğu Öğrenciliği Başvuru Sonuçları – 24.08.2015
Boy ve kilo ölçümü 27.08.2015 Perşembe günü saat 09:00’da Sivas Adalet Sarayı Konferans Salonunda düzenlenecek olup, adayların boy ve kilo ölçümüne katılmadan önce 4 adet nüfus cüzdanı fotokopisi, 4 adet sabıka kaydı(Evli adaylar kızlık soy İsmine göre de alacak), 4 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ve Hakkında Devam Eden Disiplin Soruşturması ve Kovuşturması olup olmadığına dair beyanlarını Adalet Komisyonu Kalemine ibraz etmeleri zorunludur.
Not: 1- Boy ve kilo ölçümü ayakkabısız ve çorapsız yapılacaktır.
2- Şehir dışından gelen adaylar yukarıda istenilen belgeleri boy ve kilo ölçümü tarihinde getirebilirler.
3- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulup fotoğraf yapıştırılacak alt taraftaki onaylayacak kısmı boş kalacaktır.
EK : 1- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu için tıklayınız.
2- Hakkında Devam Eden Disiplin Soruşturması ve Kovuşturması beyanı için tıklayınız.