2017 Yılı Mart Ayı İçerisinde Kamu Kurumlarına Alınacak Personel Sayısı 24 Bin 780

2017 Yılı Mart Ayı İçerisinde Kamu Kurumlarına Alınacak Personel Sayısı 24 Bin 780
Yayınlama: 27.02.2017
Düzenleme: 05.03.2021 22:47
372
A+
A-

Sağlık Bakanlığı, MEB, Emniyet, Jandarma, ÖSYM, TÜBİTAK, MSB, Türk Şeker, BDDK başta olmak üzere birçok kamu kurumuna toplam 24 bin 780 personel alımı yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığına, Jandarma Genel Komutanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarına, Çanakkale Belediyesine, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumuna BDDK, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş’ye, TÜBİTAK’a, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezine ÖSYM ve Milli Savunma Bakanlığına Mart 2017 itibarı ile toplam 24 bin 780 kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir.

My Memur olarak Kamu Kurum ve kuruluşlarının yayınladığı ve özellikle Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilen 2017 yılı kamu personeli alımları ile ilgili detayları sürekli ve güncel olarak sizleri düzenli ve hızlı bir şekilde bilgilendirmekteyiz.

Canlı UZEM, Sınavlara Hazırlık Kursu

Bu kapsamda alımı yapılacak kurumlarla ilgili olarak aşağıdaki bağlantılardan hangi kurumun hangi tarihler arasında başvuru yaptığına dair haberlerimizi ayrıntılarıyla inceleyebilir ve başvuru detaylarına ulaşabilirsiniz. İlanlarla ilgili olarak sormak istedikleriniz olursa web sitesi iletişimden veya Facebook üzerinden iletişimden bizlere destek talebinde bulunabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı 2017/4 uzman erbaş alımı kapsamında başvurular da bulunmaktadır. Başvurular 17 Mart 2017 tarihine kadar sürecektir.


Hangi kurum ne kadar alım yapacak?

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin 127 öğretmen alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

Jandarma Genel Komutanlığı 20 bilişim personeli alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

Emniyet Genel Müdürlüğü 20 mühendis alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı 3 bin 890 sözleşmeli personel alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

Çanakkale Belediyesi 49 işçi alacak.

BDDK 100 uzman yardımcısı alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

Şeker Fabrikaları 250 mühendis alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

TEDAŞ 250 işçi alacak.
Detaylar için TIKLAYINIZ

Jandarma Genel Komutanlığı 20 sözleşmeli personel alacak.

TÜBİTAK 24 personel alacak.

ÖSYM 15 uzman personel alacak.

Milli Savunma Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.